Har du brug for hjælp?

Photobooth-sæt til babyer

85 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Babyer der er helt små laver ikke så meget andet end at sove, spise, græde og grine lidt engang i mellem. Det vil dette morsomme photobooth-sæt til babyer nu ændre på! Med denne gave får du nemlig 12 forskellige små, søde og sjove rekvisitter, der passer perfekt til babyer. Det betyder, at du nu kan tage billeder af din sovende eller liggende baby, der nu i stedet for bare at være en baby, ligner Harry Potter, en rockmusiker, en prinsesse eller en superhelt. Morsom gaveide, der helt sikkert vil bringe grineflip med sig!

Other customers bought

Beskrivelse

Nu behøver du ikke at have nogen form for photoshop skills for at kunne kreere sjove og morsomme billeder. Her får du nemlig en gave, der allerede indeholder alt, hvad du har brug for. Her er et photobooth-sæt til babyer med i alt 12 forskellige rekvisitter.
Med disse rekvisitter kan du forvandle din baby til en prinsesse, en rockstjerne, en Harry Potter eller en superhelt i stedet for bare en sovende baby. Kun fantasien sætter grænser, for du kan selvfølgelig også mikse rekvisitterne, så du får en Harry Potter-rockstjerne-baby! Derudover hører der også en "babyshaming"-tavle med i photobooth-sættet til babyer, hvor du kan skrive sjove kommentarer om din baby lige fra "jeg sover hele dagen" eller markerer, hvis billedet er taget på en mærkedag, såsom babyens seks måneders fødselsdag. Dette photobooth-sæt er en fin gaveide til vordende forældre eller dem, der måske for nyligt er blevet det.

Detaljer

  • Beskrivelse: består af 12 fotorekvisitter og 1 "babyshaming" tavle
2020-12-02T01:55:14+00:00