Har du brug for hjælp?

Flere visninger

PÅ LAGER

Her er den sjove værtsgave til juleaften, eller hvis julefrokosten skal peppes ekstra op! 20 juleudklædninger, der gør jer klar til det helt store jule photo shoot, som bare må sendes ud til hele familien! Du bestemmer selv om du vil være julemanden eller Rudolf med den røde tud - bare sørg for at lev op til det store ansvar.

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
139 kr
- +
Inkl. moms
  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

I denne festlige boks finder du 20 forskellige udklædninger i pap, hvor du frit kan vælge mellem nissehuer, nisseskæg, nissebriller, rensdyrgevirer, sukkerstænger og julekager - alle i flotte julefarver og lige til at holde op for ansigtet. Der er selvfølgelig også en mistelten med, så man altid kan snige sig til et kys fra ens udkårne eller prøve at stjæle et fra den lille juleengel ved siden af en... Med den her gave kommer der med sikkerhed gang i alle de selskabeligheder du skal til hen over julen, om det er i familiens skød, til juleklip i børnehaven, eller til julefrokosten på arbejdet.
Udklædningerne vil uden tvivl give nogle gode grineture og virkelig mange gode fotomuligheder - tag for eksempel geviret og den røde næse og pludselig er Rudolf med til selskabet, og årets julekort er klaret samtidig. Tag gaven med som en værtsgave eller læg den med i puljen til julegavespillet, og når den bliver pakket ud, vil I alle sammen få glæde af den!

Detaljer

  • Beskrivelse: 20 forskellige udklædninger
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
^2018-06-19T21:28:28+00:00