Har du brug for hjælp?

Flere visninger

PÅ LAGER

Med denne gaveide er det nu slut med at lede i timevis efter nøglebundtet - den seje nøgleholder Pete kan hænge fast på metalliske overflader og sørger for at nøglerne ikke gemmer sig. Den søde lille mand kan holde op til 20 nøgler og ser bragende godt ud i ethvert hjem. En praktisk gaveide til alle, der har det med at få sine nøgler til at forsvinde på mystisk vis.

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Fra: 115 kr
- +
Inkl. moms

* Skal udfyldes

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Den fine nøgleholder Pete ligner nærmest en bjergbestiger, som han hænger der på væggen. Med de stærke magneter i hånden og fødderne er det ingen sag for Pete at holde sig fast på magnetiske overflader som eksempelvis opslagstavler og køleskabe eller andre overflader af metal. Pete sørger for at holde styr på nøglebundtet, så det ikke bliver væk.
Du kan vælge mellem fire forskellige farver og på denne måde finde præcis den lille mand, der passer bedst til modtageren. Hvad enten du beslutter dig for sort, rød, grøn eller blå er Pete en hjælper, som modtageren vil sætte pris på. Hvis man synes, kan man også købe flere på en gang og dermed gøre det traditionelle nøgleskab overflødigt. Gaven passer til mange anledninger og mon ikke både venner, familie og kollegaer vil glæde sig over at få denne lille magnetiske mand? Hvem kommer til undsætning, når dine nøgler er væk? Det gør Pete - den magnetiske nøgleholder!

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem blå, grøn, rød og sort
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
^2018-06-24T16:44:52+00:00