Har du brug for hjælp?

Penalhus formet som papirfly eller -båd

Fra: 99 kr
Inkl moms
- +
Synes du, det er sjovt at folde papir og sende det til vands eller i luften, så tjek dette originale og praktiske penalhus ud. Det ligner til forveksling en papirbåd eller et papirfly, men vil hverken synke eller flyve i skraldespanden. En holdbar, anvendelig og sjov gaveide til alle skolebørn eller andre, der har brug for at holde orden på kuglepenne, blyanter og viskelædere.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Har du eller dine venner børn, der skal starte i skole efter sommerferien, så forær dem dette sjove penalhus. Det er også en oplagt gave til studerende, din arkitektven eller skolelæreren, som har brug for at holde orden på blyanter, farver, kuglepenne og viskelædere. Penalhuset er ikke som alle andre penalhuse. Det er et penalhus formet som papirfly eller -båd, som leder tankerne hen på origami og hyggeligt tidsfordriv med papirfoldning. Penalhuset er nemlig udformet, så det til forveksling ligner et hvidt, linjeret A4-ark, der er blevet foldet. Penalhuset åbnes med en lynlås, og på båden er lynlåsen et anker, der hænger for enden af papirbåden, mens den på flyveren er formet som den ild, der strømmer ud af udstødningen, når jagerflyet tager fart. Hvad enten man vælger papirbåden eller papirflyet, så er penalhuset udført i et holdbart, vandafvisende materiale. De originale penalhuse vil samtidig pynte og vække opmærksomhed på skole- og skrivebordet. En praktisk og sjov gave til alle, der går i skole, eller til personer, der bruger en stor del af dagen på at tegne, regne eller skrive.

Detaljer

Beskrivelse: Penalhus i coated stof - vælg mellem papirfly eller papirbåd Mål (båd): 22 x 19 x 5 cm Mål (fly): 20 x 9 x 10 cm
2021-01-26T08:57:44+00:00