Har du brug for hjælp?

Peace, love & happiness - fyrfadsstager

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Enkle fyrfadsstager, der spreder en dejlig beroligende og romantisk stemning, når de tændes på en varm sommeraften. Brug dem som dekoration i hjemmet eller som gaveide til en veninde, som simpelthen ikke kan få nok af stearinlys og den dejlige stemning, de spreder. Gaveideen til romantiske sjæle!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Gaveideen, som spreder både peace, love og happiness - på dansk, fred, kærlighed og lykke - hvad mere kan man ønske sig? Disse tre enkle og hvide stager til fyrfadslys består af papirtyndt og uglaseret porcelæn, der giver dem et simpelt, men utrolig elegant design, der passer ind i ethvert hjem! De glatte og hvide overflader lader skriften på lyseholderne komme frem i lyset.
Og hvert ord har deres egen og dertilpassende skrifttype. Lyset fra fyrfadslysene bringer varme til det indre og sørger samtidig for, at du slapper af og falder til ro. Især på de lange og smukke efterårsaftener, for ikke at glemme de lange og mørke vinteraftener, gør disse utrolig smukke og enkle fyrfadsstager underværker. De kan derudover bruges både som dekoration i hjemmet på reolen, spisebordet eller i vindueskarmen. Den fineste gaveide til alle, der elsker hyggestunder med levende lys samt peace, love and happiness! Så enkelt kan det være at skabe den helt rigtige atmosfære til en dejlig aften med vennerne eller kæresten!

Detaljer

  • Beskrivelse: 3 fyrfadslysholdere med teksten "peace", "love" og "happiness"
  • Materiale: uglaseret porcelæn med relief-skrift
  • Mål: 7 x 7 cm
2020-12-05T22:48:13+00:00