Har du brug for hjælp?

Partysæt i fiesta-stil

109 kr
Inkl moms
-15,00 %
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Skal der være gang i festen? Alt du har brug for er dette partysæt i fiesta-stil. Sættet er fyldt med rekvisitter og udklædning i bedste mexicansk fiesta-stil. Når festen er i gang og dine gæster har fået lidt at drikke, så er det bare om at hive kameraet eller photobooth'en frem samt dette partysæt i fiesta-stil, og legen vil gå i gang. Det er nemlig hylende morsomt at tage billeder med sine venner med sjove party-rekvisitter.

Beskrivelse

Skal der være fest, så lad der være fest! Fest bliver der i vært fald helt sikkert med dette partysæt i fiesta-stil. Partysættet er beregnet til, at du kan iføre dig de sjove rekvisitter, der hører med i sættet og sammen med dine venner tage hylende morsomme billeder. Sættet her er i mexicansk fiesta-stil og indeholder alt lige fra mexicanske hatte og briller til en guitar og maracas, så legen vil ingen ende tage! Derudover vil du have de bedste minder fra en uforglemmelige aften, hvis billederne bliver gode og gemt.
Partysættet kunne især være godt at medbringe, når det er tid til sommer-festen. Så snart dine venner har fået et par drinks indenbords, så er det bare frem med de sjove fiesta-rekvisitter og legen kan begynde! For evigt et godt minde fra en skøn aften med gode venner - dette partysæt i fiesta-stil er en skøn gaveide.

Detaljer

  • Beskrivelse: består af 3 mini party-hatte, 4 partybriller, 4 rekvisitter, 4 oppustelige maracas (længde 40 cm), 8 træpinde til at sætte rekvisitterne på
  • Materiale: pap, træ, plastik
  • Mål (pakken): 18 x 31 x 3 cm
2019-06-19T20:10:50+00:00