Har du brug for hjælp?

Parnøglering med indgravering

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
1 + 1 = 1! Ja i dette tilfælde stemmer regnestykket, for når du sætter de to husdele sammen bliver det til et helt hus. De fine parnøgleringe er en sjov måde at vise, hvem der hører sammen. På hver husdel kan du vælge at få indgraveret to initialer, så man altid kan se, hvilket nøglebundt, der tilhører en. En praktisk og personlig gave, der egner sig til både familier og bofællesskaber.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

En nøglering til ham og hende med hver sin husdel, der først bliver til et helt hus, når de to er sammen - en smuk tanke omsat til en praktisk gaveide. På hver nøglering kan du få indgraveret ejerens initialer, så man ikke er i tvivl om, hvilket nøglebundt man skal tage, og for at gøre det endnu nemmere at adskille de to fra hinanden har nøgleringen til hende fire små skinnende sten foroven - det falder helt sikkert i god jord hos damen i huset!

Nøgleringene er smukt lavet og af høj kvalitet, hvilket gør, at de kan holde i mange år. For at præsentere denne fine gave på den bedst mulige måde leveres nøgleringene i en lille metalæske, hvor du kan vælge at få familiens navn indgraveret.

Denne flotte gaveide egner sig til mange lejligheder, og især i forbindelse med at man flytter sammen med kæresten, eller måske når det første hus er købt. Alt i alt en rigtig fin og personlig gave, som modtageren med garanti vil synes godt om.

Detaljer

    Beskrivelse: består at 2 dele med indgraverede initialer, leveres i gaveæske med indgravering
  • Materiale: metal
  • Mål: hver ca. 4 x 2,5 x 0,3 cm (hus), nøglering og kæde ca. 7,5 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn
2020-12-02T19:55:16+00:00