Har du brug for hjælp?

Parfumesprøjte med indgravering fra Philippi

285 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Denne gave er fin og praktisk på samme tid - det er de bedste gaver, for de tjener til et egentligt fomål samtidig med, at de er fine. Denne er derudover også personlig. Denne fine parfumesprøjte i sølv med personlig indgravering gør, at du nu kan tage din yndlingsparfume med dig over alt uden at skulle bære på hele flasken.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Designmærket Philippi er kendt for deres tidløse design og laver ting, der ofte også har et praktisk formål. Denne parfumesprøjte med personlig indgravering er et godt eksempel på lige netop dét. Den er i et pænt, enkelt design og dens praktiske formål er, at du kan fylde noget af din yndlingsparfume i sprøjten og putte den i din taske. På den måde har du altid parfume med dig og kan give et sprøjt, når du trænger til det i løbet af dagen. En parfumeflaske er ofte stor og tung, og for det meste lavet af glas, så undgå at ødelægge flasken, når du er på farten ved i stedet at hælde lidt af parfumen over i din parfumesprøjte.

Du kan indgravere op til 10 tegn efter eget valg på den fine accessory, så det bliver en helt personlig og unik gave. Det kan for eksempel være navnet eller kælenavnet på den heldige modtager af gaven. Parfumesprøjten er en fin lille gaveide, der er især egner sig til fødselsdage, som venindegave og til konfirmationer.

Detaljer

  • Beskrivelse: kan genopfyldes
  • Materiale: nikkel
  • Mål: 8,7 x 1,8 cm
2020-12-03T08:50:51+00:00