Har du brug for hjælp?

Paraply med kyssemunde

85 kr
Inkl moms
- +
En paraply med kyssemund? Det er ikke så mærkeligt som det lyder! Denne flotte paraply i gennemsigtigt plast er strøet med dekorative kyssemunde som motiv. Så bliver det lidt sjovere at komme gennem regnen på vej til arbejde. En god og praktisk gaveide til alle romantikere!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her er et godt værn mod regn, slud og grå dage! Den elegante paraply med kyssemunds-motiv inspirerer til at tage det dårlige vejr med et skuldertræk, for hvordan kan man være i dårligt humør, når man går under sådan en paraply?
Den gennemsigtige paraply er dekoreret med et væld af røde kyssemunde, der får dig til at møde verdenen med et smil. Paraplyen er kuppelformet, og det har den fordel, at hvis regnen kommer fra siden, er man noget bedre beskyttet end med en almindelig paraply, og så ser den selvfølgelig noget flottere ud. Har du et par knaldrøde gummistøvler, så er de røde kyssemunde det perfekte match, og du kan ankomme med stil, selvom det siler ned. Paraplyen er en praktisk og elegant gave til alle med hang til det romantiske. For eksempel din veninde, der ikke kan få nok af kærlighedskomedier. Nu kan hun danse gennem regnen og nyde, at hun har mulighed for at lufte sine flotte gummistøvler med matchende paraply.

Detaljer

  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: ca. 85 cm
2020-11-29T11:08:51+00:00