Har du brug for hjælp?

Papirdækkeservietter med hjortemotiv

109 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Med papirdækkeservietter med hjortemotiv bliver bordet ekstra flot ved særlige lejligheder, men de kan også bruges til at gøre en picnic udenfor ekstra hyggelig. En god gaveide til alle værter og værtinder, der har sans for detaljen!

Other customers bought

Beskrivelse

Med de dekorative og praktiske papirdækkeservietter med hjortemotiv er værter og værtinder helt klar til at dække op på fineste vis; både på spisebordet og udenfor i det fri. Der skal ikke stryges borddug og man skal ikke bekymre sig om spildt rødvin, sovs eller andre irriterende pletter, der kan opstå, når man har inviteret venner på besøg - og især venner med børn. Med disse papirdækkeservietter gør det nemlig ikke noget, at gæsterne spilder, for efter man har spist, kan man smide papirdækkeservietterne i skraldespanden. Det kunne med andre ord ikke være meget mere nemt og praktisk!
Hjortehovedet med baggrunden, der ligner træ, spreder en hyggelig atmosfære, der gør, at folk føler sig godt tilpas, og de brune nuancer passer ind på de fleste spiseborde. Hvis der er små gæster ved bordet, kan de også bruge underlaget til at male hjorten i flotte farver. Så keder de sig heller ikke ved spisebordet!
Papirdækkeservietterne leveres som en blok med 50 ark, der nemt kan rives af. En god og praktisk gaveide til venner og familie, der elsker at dække op stil, men som gerne vil have et pænt middagsbord uden at skulle bruge meget tid!

Detaljer

  • Beskrivelse: 50 ark træfrit offsetpapir, der kan rives af
  • Vægt: 100 g/m2
  • Mål: A4 (42 x 29,7 cm)

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-11-26T23:17:17+00:00