Har du brug for hjælp?

Panda sparebøsse

215 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Skal der spares sammen til noget spændende i år? Er dine børnebørn vilde med sparebøsser? Så er panda sparebøssen den selvudnævnte sparebøsse til alle der vil motiveres lidt ekstra til at lægge penge til side. Den her sparebøsse er nemlig ikke ligesom alle andre, den har et fedt trick oppe i ærmet.

Other customers bought

Beskrivelse

Panda sparebøssen - den kan noget andre sparebøsser ikke kan! Læg en mønt på pandaens foderbræt og i løbet af ingen tid vil pandaen kigge frem fra sin kasse og med poten trække pengene ind til sig... Det kan kun give anledning til at tjekke, om det du lige så var rigtigt, og derfor lægge endnu en mønt frem til pandaen. Så vil du hurtigt have sparet sammen til det du ønsker dig allermest - især hvis du også får andre til at teste pandaens sult.

Panda sparebøssen er ikke bare en oplagt gaveide til børn og barnlige sjæle der kan lide at spare penge sammen. Hvis du har din egen lille café eller kaffebar, så kan pandaens kasse jo stilles frem på disken og måske opfordre gæsterne til at lægge lidt ekstra drikkepenge, for at se den søde og frække panda titte frem igen og igen.
En sjov, anderledes og sød gave til fødselsdag eller som værtindegave til jul, hvor der jo altid bliver brugt lidt flere penge end normalt, så en sparebøsse vil falde på et tørt sted.

Detaljer

  • Materiale: plastik
  • Vægt: 410 g
  • Mål: 11,5 x 12 x 10 cm
2023-12-01T07:53:03+00:00