Har du brug for hjælp?

Padintosh - retrocover til iPad

259 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Her har du et fedt cover i retrolook, så din iPad kommer til at ligne en helt oldschool original Apple Mac 128K. Coveret beskytter din iPad 2 eller 3 mod stød, vanddråber og alle former for snavs samtidig med, at den ser virkelig sej ud! En ideel gaveide til alle modebevidste iPad-ejere.

Other customers bought

Beskrivelse

Grimme ridser på din iPad, flækket glas fordi du tabte den på gulvet, eller bare bange for, at den skal gå i stykker? Med Padintosh er du sikret mod alle de ting. Du sætter bare din iPad i coveret, og så er din iPad godt beskyttet mod alle farer i hverdagen.
Med det fede retrocover til din iPad kan du nemt få det til at føles som om, du er tilbage i de ikoniske 80'ere med store skulderpuder og højt hår. Du sætter simpelthen bare din iPad ind i coveret, og den vil fungere præcis som den plejer - nu bare i ekstra lækkert outfit! Coveret er behageligt og let, så din iPad bliver ikke klodset at have med dig, og du vil med garanti blive lagt mærke til.
En sjov og anderledes gave til din ven, der er vild med 1980'erne eller måske som en del af det perfekte outfit til den næste 80'er fest. Du beholder alle bekvemmelighederne ved en moderne iPad, men får en aura af de ikoniske 1980'ere!

Detaljer

  • Beskrivelse: iPad cover i tyndt og stærkt design
  • Materiale: 100 % polyethylen
  • Bemærk: kompatibel med iPad 2 og 3
2023-06-10T20:06:56+00:00