Har du brug for hjælp?

Ozeane - skrabekort

325 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En genial gaveide til alle, der er vilde med at rejse! Med dette skrabekort kan du skrabe alle de lande eller steder fri, som du har besøgt, og på den måde få et bedre overblik over, hvilke dele af verden, du mangler at udforske. Den anderledes plakat pynter på enhver væg og er især sjov for børn, der med kortet får mulighed for at udvide deres geografiske viden.

Other customers bought

Beskrivelse

Var det noget med et gigantisk skrabelod? Måske kan du ikke vinde noget, men du kan mindes de mange oplevelser, du har haft på dine forskellige rejser rundt omkring, som vel må siges at være en gevinst i sig selv. Dette flotte verdenskort er ikke helt normalt, for du kan nemlig skrabe de lande, som du har besøgt, fri og på den måde holde styr på, hvor du har været, og blive inspireret til at finde et nyt og spændende rejsemål.

Kortet har en overflade som et normalt skrabelod, så det er bare at finde en mønt frem og gå i gang med at skrabe. Så vil du hurtigt se, hvilke farver der gemmer sig under den ensfarvede overflade, for hvert land har nemlig sin egen farve. På dette kort er der særlig fokus på verdenshavene, og der er derfor forskellige oplysninger om havene, nautiske flag og meget mere.
Det flotte verdenskort passer i ethvert hjem og er en super sjov måde at få et overblik over sine mange rejser på.

Detaljer

  • Beskrivelse: gennemsigtig med blå glimmer, landene er overtrukket med en skinnende sølvfolie, med nummereret landeoversigt over mindre lande, med oplysninger og fakta om verdenshavene, 15 koordinater der kan krydses af
  • Materiale: acetat, laminat, folie
  • Mål: 59,4 × 82,5 × 0,2 cm
2020-12-02T22:12:20+00:00