Har du brug for hjælp?

Oval medaljon indgraveret - sølv

449 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Nogle ting du slid allerhelst altid være lige ved hånden - og nogle mennesker endnu højere grad. Den ovale medaljon er at være den perfekte gave til dem romantikere, der ønsker, altid med deres kære. Traileren kan individualiseres med en magi eller initialer og forbereder en gave til Valentinsdag, jubilæum eller bare i mellem helt sikkert stor glæde!

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

En medaljon er ikke blot et smykke - det er et skjulested for små hemmeligheder og kærlighed beskeder. Denne ovale medaljon fortryllet med enkel elegance. Ud over sin skinnende finish, det giver rigelig plads til en individuel gravering; hvis du kan gravere dine initialer eller en dato op til dig. Uanset hvordan din besked er - med denne medaljon hun får en stor betydning.

Den ovale medaljon 925 sølv kommer på en kæde og fås i forskellige farver. Nogle gange er det skinner sølv, nogle gange i en ædel guld tone og undertiden i sart lyserød. Alle varianter kan kombineres udmærket og faldet helt muligvis din kæreste til at præsentere nuværende damemode. Med denne medaljon du giver til en smuk lejlighed en rigtig favorit, og bevis på din kærlighed!

Detaljer

Oval medaljon indgraveret

Valg: uden forgyldning, med rosen forgyldning eller ""normale"" forgyldning
Inkluderet: 1 medaljon matching kæde (50 cm)
Egenskaber:
Tidløst look
Individuelt tak ønske Graveringer
Materiale: 925 sølv, poleret
Sølv
Dimensioner: 16.5 mm x 35 mm x 4,5 mm
Bemærk: Du må ikke bruge specialtegn til personalisering.

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-07-14T10:41:03+00:00