Har du brug for hjælp?

Outfit-kalender

75 kr
Inkl moms
- +
Med denne hjælpsomme blok giver du mere end bare en smule orden i hverdagen. Den farverige outfit-kalender sikrer, at fashionistaen altid ser bragende godt ud! Slut med stress og jag om morgenen, når der skal vælges tøj. Slå op i den flotte outfit-kalender og se, hvad der står på programmet i dag. Gaven til hende, der ønsker overblik og overskud i hverdagen.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Der findes to slags kvinder: Dem, der hver dag ved præcis, hvad de skal have på og hvorfor, og de mere ubeslutsomme, der river det første og bedste ud af skabet i sidste øjeblik. Hvad enten det gælder om at planlægge sit outfit en dag i forvejen, så man ikke igen kommer for sent på arbejde, eller man måske endda vil se en hel uge frem og starte hver mandag med ro i sindet, så er denne gaveide perfekt. Hvis man har et vigtigt møde eller en date, er det første problem altid, hvad man skal tage på! Hvorfor ikke slippe for den slags bekymringer og planlægge det i god tid? Så har man også altid et par sikre outfits til fremtidige møder og dates, som man kan finde frem, hvis tiden er knap. En outfit-kalender er en genial gaveide til ordensmennesker - eller måske til dem, der prøver på at være det.

Detaljer

  • Beskrivelse: med påtryk: "Oh my sweetie – you look fantastic today! … and this you should remember!", blok med 50 sider
  • Mål: DIN A6
  • Materiale: papir
2020-12-01T02:50:15+00:00