Har du brug for hjælp?

Our Life Story - kærestescrapbog

475 kr
Inkl moms
- +
Forelsken har ramt dig. Dig og din elskede har travlt med at dele jeres drømme og fremtidsplaner for, hvor I skal rejse hen, hvor I skal bo, hvornår I skal giftes, og hvordan brylluppet skal se ud, hvor mange børn I skal have, og hvilke ting I skal nå at gøre sammen de næste mange år. Listen er lang og det er tid til at starte planlægningen! Med denne bog kan I skrive jeres kærlighedshistorie. Bogen fungerer som en scrapbog, så du har fri leg til at pynte, klippe og klistre og skrive, lige hvad du vil. Du kan også sætte billeder ind!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Beskrivelse

I en livsstid oplever man så mange ting, at det kan være svært at holde styr på og huske det hele. Det kan du nu få hjælp til med denne Our Life Story kærestescrapbog. Bogen er beregnet til kærestepar, der har brug for papirssider til at skrive alt fra deres rejseplaner, fremtidsplaner, bryllupsplaner, huskelister og ønskesedler ned. På den måde har du et minde for evigt, der vil samle alle jeres oplevelser, drømme og planer. Bogen indeholder 1080 sider, så der burde være nok plads til at skrive hele jeres livs- og kærlighedshistorie ind.
Bogen fungerer som en god, gammeldags scrapbog, hvor I kan være kreative og klippe-klistre lige fra bryllupsideer- og temaer, rejsedrømme og planer og billedgallerier. Denne bog vil blive et fantastisk minde om jeres liv sammen i medgang og modgang, og selvfølgelig, i kærlighed. Perfekt gaveide til bryllupsgave eller bryllupsdagsgave.

Detaljer

  • Beskrivelse: notesbog med 1080 sider inkl. sider som: "om os", "rejseplaner", "fremtidsplaner", "fotogalleri"
  • Vægt: ca. 1,6 kg
  • Mål: 15,8 x 21,9 x 6,6 cm
  • Bemærk: al tekst er på engelsk
2019-06-19T20:09:53+00:00