Har du brug for hjælp?

Orlando - opvaskebørste

95 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Her er en mand, som elsker at tage opvasken! Her er Orlando! Han står altid klar lige ved siden af vasken, til når det beskidte service finder sin vej ud i køkkenet. Han er velklædt og har endda husket at tage forklæde på. Det kan man da vist kalde for en mand, der er forberedt. En super gaveide til alle, der godt kunne tænke sig at kæresten tager lidt mere fat i køkkenet! En anderledes og vittig gaveide!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Nu er det slut med at lade opvasken stå i flere dage! Mød den smilende Orlando og lad lysten til at tage opvasken tage over. Orlando er den mand, som alle kvinder begærer; han ser godt ud, er velklædt og kan ovenikøbet tage opvasken uden at brokke sig. Han går i detaljerne og sørger for at alle kanter og besværlige hjørner bliver renset med sit flotte børstehår. Han kan få selv det mest hårdnakkede skidt til at bøje sig, hvis der skrubbes længe nok.
Orlando med den flotte pindsvinefrisure er en uundværlig ven, som du sent vil glemme, og glem heller ikke, at du på den måde altid har en mand i køkkenet. Brug denne vittige men praktiske gaveide til at minde din kæreste om, at det er ved at være lang tid siden han sidst tog opvasken eller som værtinde- eller venindegave. For hvem vil ikke gerne have en mand stående i køkkenet, der er klar til at tage opvasken?

Detaljer

  • Mål: ca. 24 cm
2020-12-03T07:36:58+00:00