Har du brug for hjælp?

Origamisæt

85 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Origami er den gamle traditionelle, japanske kunst at folde små, smukke figurer af papir. Med et origamisæt er det nemt at komme igang og prøve kræfter med denne asiatiske kunstform. Instrukser og de hundrede stykker farvede papir, der kommer med sættet, giver mulighed for nemt og simpelt at lave de små figurer i lige netop din yndlingsfarve.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Origami er den fascinerende traditionelle japanske kunst at folde smukke små figurer ud af papir. Nu kan du selv nemt komme igang med at lave de unikke små figurer og lære en ældgammel japansk tradition at kende. Med et origamisæt, der inkluderer 100 små stykker papir og instruktioner, kan du nemt og hurtigt begynde at folde dine egne figurer. Sættet giver dig virkelig mange former og farver, som du kan vælge imellem.
Med en origamipakke har du et hav af muligheder for at lave forskellige figurer alene eller sammen med en god ven eller kæreste. Origami er en oplagt måde at stresse af ovenpå en hektisk hverdag. Allerede efter det første forsøg vil man være i stand til at folde figurer tilsvarende dem, der er vist i instruktionerne. Origamisættet er en rigtig god gaveide til hende, som er interesseret i asiatisk kultur eller til ham, som godt kan lide at bruge sine hænder til at skabe noget. Origami har en lang og kendt tradition og med dette origamisæt kan hvem som helst hurtigt deltage i den smukke kunstform.

Detaljer

  • Beskrivelse: pakken indeholder 100 farvede stykker papir i 12 farvenuancer i størrelsen 15 x 15 cm samt 24 siders vejledning, der giver instrukser til 10 forskellige modeller - sættet er velegnet til begyndere og erfarne origamister
2020-11-29T12:05:57+00:00