Har du brug for hjælp?

Flere visninger

PÅ LAGER

For de uinviede: en selfie er, når du tager et billede af dig selv - gerne med det indadvendte kamera på din smartphone. Med denne sjove og eventyrlige selfie-ramme i guld kan du tage dine selfies til et helt nyt niveau. Selfie-rammen er oppustelig og i flot guld, og den vil gøre dine selfies meget bedre, sjovere og interessante. Er du en rigtig selfie-konge, eller kender du en der er, så er denne gave yderst nødvendig til dine fremtidige selfies.

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
79 kr
- +
Inkl. moms
  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Er der fest, så skal denne oppustelige selfie-ramme også med. Der er ingen tvivl om, at skal der tages billeder, så vil selfie-rammen tage dem til et helt nyt niveau, og det kunne især være sjovt at bruge rammen til en temafest, hvor den passede ind. For eksempel hvis du skal til bryllup, hvor der er guldtema.

Selfie-rammen er oppustelig, så det er ingen sag at tage den med rundt. Hvis du tager andre accessories med til festen, såsom parykker, briller, hatte og andre udklædnings-ideer, er det helt sikkert, at udfaldet af kombinationen mellem selfie-rammen og de andre accessories vil være enormt sjov.
Selfie-rammen er en gaveide, der vil skabe timevis af sjov og bagefter kan de gode billeder, der er taget med selfie-rammen, selvfølgelig uploades til Instagram eller Facebook, så omverdenen også kan se, hvor sjov selfie-rammen er. Den vil være oplagt at give til den du kender, der konstant lige skal tage en selfie, lige meget hvad han laver, og hvor han er.

Detaljer

  • Beskrivelse: oppustelig selfie-ramme i guld
  • Mål: 19,6 x 14,2 x 3,8 cm
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
^2018-06-24T17:04:30+00:00