Har du brug for hjælp?

Opinel - havesæt med indgravering

539 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Opinel har her designet tre stykker haveværktøj, som er lige til at tage med i tasken, næste gang du skal på gåtur i skoven: en savtakket kniv, en havekniv og en beskærekniv med bøjet klinge, som også er særdeles velegnet til svampejagten. Den perfekte gaveide til enhver hobbygartner og alle andre med grønne fingre.

* Skal udfyldes

539 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Denne smukke treenighed bestående af praktisk haveværktøj i flotte farver er en super gaveide til alle, der nyder at plante ud, se blomster gro, eller samle svampe i skovbunden. Den savtakkede kniv har et blad, der er fræset ud på begge sider, hvilket gør, at den kan save mindre grene over. De to andre knives klinger er af rustfrit sandvik-stål og alle knivene er udstyret med det praktiske viroblocsystem, som sørger for, at klingen sidder godt fast både i åbnet og lukket tilstand. På denne måde undgår man at komme til skade ved anvendelse af knivene.

Knivenes greb er fremstillet af farvet bøgetræ, som ikke bare ser knaldgodt ud, men også ligger godt i hånden og sørger for en optimal sikkerhed.
Som en ekstra sej feature kan du vælge at få indgraveret modtagerens navn eller initialer i skaftet på den ene kniv, og på den måde kan du gøre den praktiske gave ekstra personlig. Hvis du er på udkig efter den helt rigtige gaveide til hobbygartneren, er denne personlige gave perfekt, og den vil helt sikkert falde i god jord hos modtageren.

Detaljer

  • Materiale: bøgetræ, rustfrit stål
  • Bemærk: indgraveringen er kun på den savtakkede kniv, der må ikke anvendes specialtegn
2022-06-27T07:38:57+00:00