Har du brug for hjælp?
8987 5508

Opbevaringsdåse fortællende motiv

Pris: 215 kr

Special Price 181 kr

Inkl moms
-16,00 %
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Disse opbevaringsdåser er slet ikke til at stå for! De er dekoreret med hver deres lille fortælling med henholdsvis en kat, der leder efter fugle, og båd, der har kastet anker i en lille sø med fisk. De kan bruges til at opbevare kager, slik, smykker og meget andet og kan gives i mange forskellige anledninger. En super sød gaveide til store og små.

* Skal udfyldes

Pris: 215 kr

Special Price 181 kr

  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 299,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Katten sniger sig langsomt omkring og håber på at få fat i fuglene, der har gemt sig på dåsens låg, men de aner ingenting. Båden driver omkring i den lille sø, kaster anker og pludselig kommer der en flok fisk forbi. Disse søde fortællinger er skildret på opbevaringsdåserne, som på den måde nærmest bliver levende. De fine detaljer er med til at gøre dåserne helt specielle og til en brugsgenstand, der har mere at byde på end bare deres praktiske funktion.
De flotte opbevaringsdåser er fremstillet af hvidt porcelæn med detaljer i sort eller rød og grå og disse neutrale farver gør, at dåserne passer ind i ethvert hjem. Hvad enten du vælger at bruge dem til mel, sukker eller kager i køkkenet eller måske til smykker i soveværelset eller badeværelset, vil de elegante opbevaringsdåser helt sikkert passe ind.
Hvis du er på udkig efter en sød og dekorativ gave til kvinden, der har alt, er disse fine opbevaringsdåser helt perfekte - giv dem enkeltvist eller køb dem begge to, de skal nok finde en plads og funktion i modtagerens hjem.

Detaljer

  • Varianter: Vælg mellem kat og fugle eller båd
  • Materiale: Porcelæn, mat med påtryk
  • Mål: Kat og fugle - højde 12 cm, Ø 9 cm, båd - højde 8 cm, Ø 11 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2019-01-22T02:36:08+00:00