Har du brug for hjælp?

Ølglas med dødningehoved

119 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Hvis du leder efter et ganske særligt glas til din yndlingsdrink, skulle du prøve dette sjove ølglas med dødningehoved. Det bliver helt sikkert til et highlight til næste (halloween)fest, og alle ved bordet vil beundre det fine glas med de mange detaljer. En super gaveide til vikinger og alle med en morbid sans for humor.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Var det noget med at nyde en skål som de gamle vikinger? Okay det er selvfølgelig ikke et rigtigt kranie, der drikkes af (heldigvis), men det sjove glas giver alligevel en lidt rustik feeling, når der skåles i øl, longdrinks eller cocktails. Glasset er 14 cm højt og har en diameter på 9 cm, så de er plads til en hel halv liter i det fine glas.

Det sjove glas kan gives i mange anledninger, men du skal nok lige være opmærksom på, at det ikke er alle, der vil synes om at have dødningehoveder i barskabet, så det er med at vælge modtageren med omhu. Men hvis du kender en, der er vild med anderledes glas og har en lettere morbid humor, er dette glas den perfekte gave. Du kan også tage det med som værtindegave til halloweenfesten, så der er garanti for en uhyggelig stemning, når der drikkes øl eller andet godt.
Giv det til metalhoveder eller andre, der er vilde med underlige brugsgenstande, så vil det sjove ølglas helt sikket falde i god jord hos modtageren. Alt i alt en super sjov gaveide.

Detaljer

  • Materiale: glas
  • Kapacitet: 500 ml
  • Mål: 14 cm, Ø 9 cm
2020-12-02T19:01:16+00:00