Har du brug for hjælp?

Øl glas til Bright - Fodbold glas med gravering

109 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Påfyldning, toast og nyde spillet: Denne øl glas er den perfekte ledsager til en sommer fuld af fodbold sjov! Glasset for øl kendere holder 0,5 L og er leveret af os ønskede gravering. så står over et logo af fodbold navnet på din modtager eller ønskede spiller - lige som du ønsker det!

* Skal udfyldes

Other customers bought

Beskrivelse

Prost og kick-off: Denne lille gave idé er en vindende opmærksomhed for dem, der kan lide at nyde en øl. Øllet glas til pale ale eller en lækker Pils er dekoreret med en stor fodbold-logoet og alle bringe kærlighed og begejstring for sporten til fulde.

opdagede den virkelige højdepunkt glasset din modtager * e * r men lige over det: Her er i klare bogstaver i dit navn over logoet. Uanset om du ønsker at forevige favorit hold, den bedste spiller i sæsonen eller dit eget navn, så længe du ikke bruger mere end omkring 15 tegn, hver anmodning navn passer på glasset.

Så aften øl smager bestemt meget bedre og fortjener en hædersplads, når pladsen er taget foran skærmen. De respektive ønskede øl er ikke inkluderet, men at man kan lide at give det!

Detaljer

Øl glas til Bright - Fodbold glas med gravering

Øl glas til Bright eller Pils
Kapacitet på 0,5 liter
Logo med fodbold
Gravering mulig op til 15 tegn
Brug venligst specialtegn!

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-05-19T13:02:50+00:00