Har du brug for hjælp?

Oink - dørslag

145 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Her kommer Oink, den praktiske gris, dig til undsætning i køkkenet, så du ikke behøver at spise kedelig og vandet pasta. Det her dørslag kan man ikke komme udenom, hvis man elsker at spise pasta til hverdag og fest. Det er en gave, der passer til alle køkkener!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Lækkert, sjovt og farverigt design - det er, hvad du får med Oink, som er et dørslag med knald på, der lige har en ekstra gevinst oppe i ærmet; det kan nemlig foldes sammen, så det næsten ikke fylder noget inde i skabet. Og det kan jo være en essentiel funktion i et lille køkken, hvor der ikke er meget plads til køkkenudstyr. Med Oink skal du ikke tænke på at spise vandet pasta, den lille lyserøde grisebasse skal nok sørge for, at din pasta bliver lige som du vil have den! ovenikøbet er ører og hove med til, at du kan løfte dørslaget op af vasken når det kogende vand er hældt fra og pastaen er dryppet helt af, så den er perfekt at spise.
Med den her praktiske gris i køkkenet, får man ikke bare hjælp til, at pastaen bliver himmelsk, men man får også en dekorativ og flamboyant gris, der er med til at give farve og glæde og dejlig mad på bordet. Gaven er perfekt til den unge dreng eller pige, der lige er flyttet hjemmefra, eller familien, hvor børnene er med i køkkenet!

Detaljer

  • Mål: 22 cm
  • Materiale: silikone
2020-11-29T12:11:17+00:00