Har du brug for hjælp?

Nytårsknallert med badekugler

155 kr
(323 kr / kg) Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Sjov indpakning med lækkert indhold - den helt rigtige overraskelse til hende, du holder af! Badekuglerne i knallerten er håndlavede og produceret af råvarer i høj kvalitet med rene og lækre æteriske olier lige til at putte i badekarret - så er det tid til at blive rigtig forkælet og slappe af i den stressede juletid!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Så er vi ved at ramme den søde juletid med masser af hygge og dejlige oplevelser, men nogle gange kan det hele også blive lidt fortravlet. Så er det eneste, der virkelig virker afslappende og rart, et varmt, duftende og boblende karbad. Den festlige og flotte lyserøde nytårsknallert overrasker med, at der er tre badekugler i, som vil gøre din badeoplevelse ekstra eksklusiv!

Xmas er badekuglen med glitrende guldskrift på. Her får du en sød duft af blommer sammen med æteriske olier, der dufter af appelsin og neroli. Det hele giver en regenererende og opløftende effekt, som kan være tiltrængt i julen. Fresh Berry dufter forførende af modne hindbær. Ægte ylang ylang stimulerer sanserne og giver dig lyst til at ligge bare lige lidt længere i badekarret. Cherry Bathe-Well er i den anden ende af spektret til Xmas. Søde, lækre og fristende sommerkirsebær sammen med kamille og merianolie har en beroligende virkning og minder om, at sommeren er på vej.
Der kan ikke være nogen tvivl om at din, søster mor eller veninde vil blive lykkelige for den lille nytårsknallert med lækre badekugler i.

Detaljer

  • Beskrivelse: nytårsknallert indeholdende 3 badekugler á 160 g
  • håndlavede
  • hovedsageligt naturlige ingredienser
  • æteriske olier
2020-12-05T22:24:29+00:00