Har du brug for hjælp?

Nuser-sparekrukke med indgravering

369 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Nuser, eller Snoopy som han hedder på engelsk, er den verdenskendte hund fra tegneserien 'Søren Bruun og radiserne' eller på engelsk 'Peanuts'. Nu er Nuser hoppet ud af tegningen og har i stedet lagt sig til at sove oven på sit hundehus, der er blevet forvandlet til en sparekrukke. Sparekrukken med Nuser liggende på taget kan indgraveres med op til 18 tegn efter eget valg. På den måde får du en gave, der både er flot, praktisk og personlig. Det er tre gode kvaliteter, når det kommer til gaver!

* Skal udfyldes

369 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Denne sparekrukke er noget helt specielt. Først og fremmest er den forsølvet, så den skinner og ser helt fejlfri ud. Derudover er den fyldt med gode minder til enhver, der har set tegneserien 'Søren Bruun og radiserne'. Sparekrukken er nemlig i virkeligheden Nuser og hans hundehus, der er forsølvet.
Hundehuset fungerer som selve sparekrukken, hvor Nuser ligger på taget og tager sig en lur. Huset har et lille hul i taget, der fungerer som brevkassen, hvori du kan kaste dine sparemønter. Snart har du råd til dit drømmekøb!

Hundehuset med Nuser på toppen har desuden plads til en indgravering med op til 18 tegn, hvilket vil sige, at du kan personliggøre gaven, så den passer perfekt til modtageren.
Du kan indgravere navnet på modtageren og måske hans fødselsdato, hvis gaven skal gives i fødselsdagsgave. Skøn gaveide til alle Nuser-fans.

Detaljer

  • Materiale: forsølvet
  • Mål: 8 x 11 x 6 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn til indgravering, pakket ind i gaveindpakning
2020-12-05T22:51:03+00:00