Har du brug for hjælp?

Noteæslet Morris - noteholder

Fra: 109 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Det fine noteæsel Morris holder styr på de små vigtige notesedler og er altid klar til at tage en besked. På ryggen slæber han 140 notesedler og med mulen kan han holde styr på din besked eller have pennen klar til dig. En sjov og fin gaveide til kollegaen eller til hjemmekontoret.

* Skal udfyldes

109 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Det lille fine noteæsel Morris kan blive din nye ven på arbejdspladsen, skrivebordet eller i køkkenet. Han kan hjælpe med at holde kaosset på afstand, og skabe lidt mere ro og overblik i hverdagen - det gør han ved at få samlet alle dine vigtige notesedler ét sted. På ryggen har han pakket 140 notesedler (som kommer med i pakken) og med mulen kan han holde styr på din besked eller altid have kuglepennen klar til dig, så du hurtigt kan få noteret hverdagens små, vigtige beskeder. Dette er ikke kun en fin og anderledes gaveide til kollegaen, der måske mangler lidt mere orden på skrivebordet, men også til hjemmet, hvor der skal holdes styr på indkøbslisten, aftalerne med familien, eller til når det bare er tid til at give en lille personlig besked til kæresten. Noteæslet Morris vil altid stå klar til at tage din besked og holde styr på den for dig, så du kan komme videre med vigtigere og mere spændende opgaver.
Den fås i tre moderigtige farver: hvid, grå og rød og vil kunne passe ind, hvad enten det er på kontoret eller i hjemmet.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem rød, grå og hvid

Detaljer

  • Variant: hvid

Detaljer

  • Variant: rød

Detaljer

  • Variant: grå
2020-12-01T22:47:30+00:00