Har du brug for hjælp?

Nøglering med sexklokke

49 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Hvis man bare kunne ringe med en klokke og så var der lagt op til... Vi nok hellere holde os over bæltestedet. En sexklokke som nøglering er nok ikke nogen garanti for action, når du ringer med den, men du kan selvfølgelig altid håbe. Giv den til en med god humor - vedkommende vil helt sikkert tage det med et (smørret) smil og glæde sig til at prøve den lille klokke af.

Other customers bought

Beskrivelse

Et ring med en klokke er som regel et signal til, at man ønsker at komme i kontakt med en person, og i dette tilfælde er der en ekstra bagtanke med det - her håber man nemlig på at få et ganske særligt ønske opfyldt. Klokken kan enten bruges som nøglering eller måske bare stå på natbordet, om den rent faktisk er med til at bidrage til action er ikke til at forudsige, men det er da et forsøg værd.
Denne nøglering er en sjov gaveide til scorekarlen i vennegruppen, der måske har det med at prale lidt for meget med sine erobringer - eller til ham, der eventuelt kunne bruge en lille hjælpende hånd i en presset situation. Den lille sexnøglering egner sig både til kvinder og mænd, der kunne bruge en lille hjælper til at få ekstra gang i soveværelset. Alt i alt en super sjov gaveide, som måske kan gøre hverdagen lidt sjovere.

Detaljer

  • Materiale: metal
  • Mål: ca. 4,5 cm
2020-12-02T22:34:54+00:00