Har du brug for hjælp?

Nøglering med oplukker med indgravering

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Hvis du er på udkig efter den helt rigtige gave, som er perfekt til sommerens mange grillfester eller festivaler, behøver du ikke at lede længere. Denne nøglering med oplukker er et must for alle, der har brug for det rigtige værktøj til at åbne kolde øl med. Gør den seje nøglering ekstra personlig ved at få modtagerens navn indgraveret på oplukkeren, så er der heller ingen tvivl om, hvem den tilhører.

* Skal udfyldes

129 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Sommer er lig med festivaler, havefester, picnic i skoven, og ikke mindst masser af kolde øl. Med denne gaveide har du altid det passende værktøj parat og kan på nul komma fem åbne en kold forfriskning. Den elegante nøglering med indbygget oplukker er lige til at sætte i nøglebundtet, og på den måde er du sikker på, at du til enhver festlig lejlighed kan åbne en kold øl.

Kender du en, der endnu ikke har lært alle håndværkermetoderne, er denne gave perfekt - så er der nemlig garanti for altid at kunne få slukket tørsten. Du kan endda vælge at gøre den fine oplukker ekstra personlig ved at få indgraveret modtagerens navn eller lignende på den.
Denne personlige gave holder både styr på alle nøglerne og gør det nemt og hurtigt at få åbnet en kold forfriskning i sommervarmen. Overrask en, du holder af, med en personlig nøglering med oplukker - modtageren vil helt sikkert elske den elegante og yderst praktiske lille hjælper.

Detaljer

  • Materiale: metal
  • Mål: 8,3 x 2,8 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn
2020-11-28T19:45:04+00:00