Har du brug for hjælp?

Nøglering med sølvfarvet hund fra Philippi

129 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)
Var det noget med en anderledes nøglering med bid i? Denne fine en af slagsen har et elegant design og skinner flot. Den forestiller en hund, der holder godt fast i nøgleringen, som var det et stykke saftigt kød. Nøgleringen er den perfekte lille ting til alle hundeejere, der har brug for et ekstra kæledyr til at passe på nøglebundtet. En rigtig fin gaveide til unge som gamle, der elsker hunde.

Other customers bought

Beskrivelse

Hunden er som bekendt menneskets bedste ven, så hvorfor ikke tage den med overalt? Okay måske ikke din egen hund - det ville måske ikke altid være så let, men så i det mindste et sødt minde om den, som du altid kan have med dig.
Denne nøglering fra Philippi består af en stabil ring og en sød lille hundefigur, der holder godt fast i ringen og dermed også nøglerne deri. Den slipper dem ikke af syne og våger over dem i tasken eller lommen. Den har en glat og skinnende overflade og et yderst stilfuldt design, og i nøgleringen er der plads til alle dine nøgler.
Hvis du kender en, der elsker hunde, og som måske allerede har en eller flere af slagsen, er denne søde nøglering lige i skabet. Overrask en, du holder af, med den lille hund, den vil helt sikkert fald i god jord hos modtageren. Nøgleringen kan gives i mange anledninger og bringer både glæde hos unge og gamle hundeelskere.

Detaljer

  • Beskrivelse: nøglering med hundefigur, som holder ringen fast med sine "tænder", sølvfarvet, skinnende
  • Materiale: poleret nikkel
  • Mål: ca. 4 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-19T19:58:16+00:00