Har du brug for hjælp?

Nøgleovertræk i motorsavsdesign med lys

69 kr
Inkl moms
- +
En simpel, men genial ide! Dette sjove og kreative nøgleovertræk er forklædt som en motorsav. Næsten alle, men især mænd, lader sig betage af dette nøgleovertræk i motorsavsdesign med lys og lyd! I stedet for at lede i timevis efter ens nøgle til lejligheden eller huset, for derefter at lede efter nøglehullet i mørket, så griber man nu til kædesaven med LED-lys. En god gave til manden der har alt - bl.a. oplagt som pakkekalendergave eller som en lille gave til fars dag.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med dette nøgleovertræk forvandles ens husnøgle osv. til en lille mini-motorsav! Den forvandles næsten til en motorsav, lige med undtagelse af, at den ikke kan save. Men hvad den til gengæld kan, som en ægte motorsav ikke kan, er at se yderst cool ud, udstøde motorsavslyde og lyse på engang. Især om aftenen, når man kommer hjem og opgangen er mørk, så har man altid muligheden for at lyse sin vej hen til nøglehullet. Der findes med sikkerhed ikke en mand, som ikke vil være vældig begejstret over denne lille, smarte opfindelse. For hvem vil ikke gerne kunne sige at han går rundt med en motorsav på sig, hvis det skulle blive nødvendigt at fælde et par problemer.
Et nøgleovertræk i motorsavsdesign med lys er både en super vittig og praktisk gaveide, især til alle, der elsker at arbejde med sine hænder. En sød lille gave til de små, søde overraskelses-øjeblikke eller som takke- eller fødselsdagsgave. Pynt til det mandlige nøglebundt!

Detaljer

  • Beskrivelse: har 2 LED-lys og indeholder 1 stk. CR 2032-batteri
2020-11-27T04:20:24+00:00