Har du brug for hjælp?

Nøgleholder-tunge

165 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Er du vild med sjove gadgets i dit hjem eller kender du nogen som er? Så er denne nøgleholder-tunge helt perfekt! Et er sikkert og vist - denne nøgleholders fremtidige ejer vil ikke kunne undvære den. En genial ide, der både sparer tid, er dekorativ og sætter gang i det gode humør!

Other customers bought

Beskrivelse

Fræk, vittig og rockens varemærke, hvad mere kan man forlange af en nøgleholder? Nøgleholder-tungen ligner en udstrakt tunge og den er og bliver en fantastisk gaveide til alle, der sætter pris på sjove og anderledes indretningselementer.
Nøgleholderen fastgøres på den ønskede del af væggen eller på en metaloverflade og tungespidsen har en meget stærk magnet, som tiltrækker alle nøgler og endda nøglebundter indenfor dens omkreds. Dette kan for eksempel være meget nyttigt, hvis du kommer sent hjem fra arbejde og ikke orker at hænge nøglerne på plads, så kan du med denne smarte nøgleholder bare kaste nøglerne hen på den søde tungespids. Om morgenen er det lige omvendt, der kan du nemt lige snuppe nøglerne i forbifarten, når du er på vej ud af døren. Derudover er det ikke nogen almindelig nøgleholder, og du kan ikke undgå at komme i godt humør, når du ser den røde mund med udstrakt tunge!
Kender du en, der er til rock og vittige ideer i din omgangskreds, så har du lige fundet denne persons gave til den næste lejlighed!

Detaljer

  • Beskrivelse: den stærke magnet kan holde op til 15 nøgler og kan fastgøres enten på væggen eller som magnet på en metalplade
  • Materiale: kunststof af høj kvalitet
  • Mål: 9 x 8 x 5 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2022-01-22T15:12:50+00:00