Har du brug for hjælp?

Nøglefinder til 4 nøgler

299 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
Har du nu igen glemt, hvor du har lagt dine nøgler? Med denne særlige nøglefinder er det ingen sag at finde dem igen. Nøglefinderen har en rækkevidde på op til 30 meter, og signalet kan endda gå igennem vægge, så det er bare at gå på opdagelse i huset, hvis nøglebundtet har forputtet sig. En super gaveide, som de fleste vil få glæde af næste gang familien skal ud ad døren.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Mange kender nok til problemet: Man står og skal afsted - man er måske endda sent på den - og så kan man selvfølgelig ikke finde sine nøgler. For at slippe for at skulle gennemsøge hele huset findes der en enkel og effektiv løsning - en nøglefinder med ekstra kraftigt signal, så nøglebundtet hurtigt kan blive fundet.
Den seje gadget besår at en fjernbetjening med fire knapper i forskellige farver, som kan finde de tilsvarende nøglebundter. Når du trykker på knapperne lyder der høje bippelyde fra det pågældende nøglebundt - så det er bare at gå efter lyden. Fjernbetjeningen har et ekstra stærkt signal med en rækkevidde på op til 30 meter og går endda igennem både vægge og lofter, så det burde være ligetil at finde de forsvundne nøgler. Som en ekstra praktisk feature har nøglefinderen også et indbygget LED-lys, så du kan lyse under sofaen, sengen, reolen eller hvor nøglerne nu kan have forputtet sig. En super gaveide, som vil gøre hverdagen lettere for de fleste.

Detaljer

  • Beskrivelse: består af en sender (fjernbetjening) og 4 modtagere (nøgleringe), har en rækkevidde på op til 30 meter - også gennem lofter og vægge, når du trykker på knappen lyder en høj bippelyd (70 til 80 dB), fjernbetjening med LED-lys, bruger 4 stk. knapbatterier CR2032 (medfølger) og 2 stk. AAA-batterier (medfølger ikke)
  • Vægt: 8 g
  • Mål (modtagere): 4,8 cm
2023-12-01T08:43:29+00:00