Har du brug for hjælp?

Nøglefinder-telefon

75 kr
Inkl moms
- +
Har du ofte stået i en situation, hvor du ikke kan finde dine nøgler? Det kan ske for selv den bedste at have forlagt nøglerne på et sted, man ikke kan huske. Dette problem findes der nu en genial løsning på. Sæt dine vigtigste nøgler i denne smarte nøglering med nøglefinder-telefonen, og du behøver aldrig mere at lede efter dine nøgler. En ideel gaveide til glemsomme hoveder!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne lille, røde miniature telefon i form af en nøglering har du nu muligheden for at løse et hyppigt hverdagsproblem. Hvem har ikke været i følgende situation: Du er på vej ud af døren til en vigtig aftale, men du kan ikke finde nøglerne! Hvad gør du? Endevender hele lejligheden og opdager derefter at den allerede ligger i din jakkelomme, for derefter at måtte skynde dig ud af døren og løbe for ikke at komme for sent til aftalen.
Denne nøglering med den hjælpesomme nøglefinder-telefon vil fra nu af gøre livet lidt nemmere for de glemsomme. I stedet for at gennemsøge hele lejligheden, skal du bare pifte eller fløjte og "klingelingeling" - den lille røde telefon i nøglebundtet giver en lyd fra sig og røber dermed på under et sekund, hvor nøglerne befinder sig, og du behøver ikke at stresse for at komme til tiden. Den røde telefon er derudover lavet i et gammeldags, klassisk design og indeholder batterier ved køb. En perfekt gaveide til alle, der alt for ofte ikke kan finde sine nøgler.

Detaljer

  • Beskrivelse: nøglering med telefonmotiv, som reagerer på fløjtelyde
  • Bemærk: inkl. batterier
2020-12-05T05:54:56+00:00