Har du brug for hjælp?

Nido designgrill

599 kr
Inkl moms
- +
Nu bliver grillaftenerne virkelig stilfulde! Den flotte designgrill fra Nido er ikke bare handy og pladsbesparende, den er også lækker at se på. Denne grill er gaven til alle, der sætter pris høj kvalitet og gennemtænkt design. Ideel til dem med en lille altan, hvor den nemt kan tændes og bruges.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Kun 23,5 cm høj og alligevel fuldstændig klar og parat til alle sommerens fedeste grillfester. Den flotte Nido designgrill kan du med garanti få plads til på selv en lille altan, overskue at bære over i parken eller have med på cyklen til en tur på stranden for at lave lidt god grillmad. Selv hvis du har masser af plads i haven vil den her lille grill gøre sig virkelig flot på terrassen og passe perfekt til, hvis du bare skal have en lille grillpølse til frokost.
Grillen er produceret i langtidsholdbart karbonstål og ekviperet med et stabilt træstativ. Derudover er risten, som har et ekstra håndtag, nem at sætte i og tage ud af grillen, og gør selvfølgelig også, at rengøringen bliver så meget nemmere. Ventilationshullerne og den store kvadratiske rist er alt sammen med til at give dig og dine venner en lækker og nem grillaften på altanen, i parken eller på stranden.
Hvis du leder efter en lækker gave til den stil- og kvalitetsbevidste ven eller veninde, som elsker lækker grillmad, så er Nido Design Grill den helt rigtige gave til jul eller fødselsdag.

Detaljer

    - Grill i karbonstål - Stabilt træstativ - Let rengørlig - Ekstra håndtag/greb - Ventilationshuller - Grillflade: 35 x 35 cm - Mål: 35 x 35 x 23,5 cm - Vægt: 3,6 kg - Farve: hvid - Materiale: karbonstål og træ - Rustfri og egnet til udendørsbrug
2021-01-25T15:35:23+00:00