Har du brug for hjælp?

Nessie-si

135 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Med Nessie som køkkenhjælper har nudlerne og kødbollerne i din suppe ikke en chance. Nessie fanger alt i sin si. Med en Nessie-si kan man fiske nudler, grøntager og kogene æg direkte ud af gryden. Sæt hende ned i din gryde og den forvandles pludeslig til en mystisk, skotsk sø. Nessie er en super gaveide til indflytterfesten eller som værtsgave.

Other customers bought

Beskrivelse

Med en Nessie-si i køkkenet blev det lige lidt nemmere at fiske kogende mad direkte ud af gryden. Med Nessie behøver man ikke længere at bakse med at hælde vandet fra maden, uden at spilde pastaen ned i vasken. Det er slut med at skulle fiske håbløst efter kødboller og grøntsager i suppen med suppeøsen. Nessie får styr på gryden, og intet undslipper hende, når hun først går på jagt. Det sagnsomspundne søuhyr er nu flyttet fra Skotland og ned i de danske gryder! Hun finder alt i den skoldende varme gryde og hun er ikke bleg for at dele.
Med Nessie i køkkenet behøver ingen at risikere at brænde fingrene på de varme gryder. Det er gaven til familier med yngre børn, som nu kan øse pasta over i en skål selv, til de unge mennesker, der lige er flyttet hjemmefra og til amatørkokken, der elsker at tilbringe tid i køkkenet. Den har fire små ben på bunden og kan derved stå selv på bordet. Det er en gave til dem, som bare gerne vil gøre madlavningen lidt nemmere og sjovere.

Detaljer

  • Beskrivelse: har 4 små fødder på siens bund, der gør, at den kan stå selv
  • Materiale: hærdet BPA-fri nylon
  • Mål: 29 x 12 x 11 cm
2020-11-29T11:06:10+00:00