Har du brug for hjælp?

Neglelakstørrer-hund

99 kr
Inkl moms
- +
Det er en hund med en mission: at tørre dine negle! Din bedste ven, når du skal lægge neglelak, kort før du skal ud ad døren. Den puster nemlig på dine negle, til de er helt tørre, så du ikke risikerer ridser i lakken. En sød gave til veninden, der altid har nylakerede negle!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Du skal afsted til en fest, men du skal lige hurtigt have lagt ny neglelak. Du lægger omhyggeligt to lag, vifter med fingrene, men ak – inden du får set dig om, har du fået fingrene i maskinen, eller ridser i lakken, som det vil være i dette tilfælde. Nu kommer denne lille puste-hund til undsætning. Du lakerer dine negle, og derefter placerer du din fingre på den lille lyserøde knap og lader den lille hund gøre arbejdet. Den puster på dine negle til de er helt tørre, og du kan gå til fest med helt perfekt lak og uden en eneste bekymring. Så er du også fri for at vifte rundt med fingrene i det, der føles som en evighed. Med den lille neglelaktørrer-hund går det hele meget hurtigere.
Har du en veninde, der altid lægger neglelakken om igen og igen, fordi hun kom til at røre lakken, før den var helt tør? Så er denne lille hund den perfekte gave til hende! Den er også god til yngre piger, der lige er begyndt at pynte sig med den slags, men som ikke helt har tålmodigheden til at vente på, at lakken er tør.

Detaljer

  • Beskrivelse: tørrer neglene ved aktivering på knap
  • Brugsanvisning: briger 2 stk. AAA-batterier (ikke inkl.)
  • Materiale: plast
  • Mål: ca. 9 x 9 x 10 cm
2020-12-05T21:53:55+00:00