Har du brug for hjælp?
8987 5508

My First Year - billedramme

345 kr
Inkl moms
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: PÅ LAGER

Forevig dit barns første leveår med en flot billedramme. En Mit første år-billederamme opbevarer og udstiller de vigtigste milepæle i barnet første leveår på fineste vis. Gaveideen til nybagte forældre, så de kan holde fast i de gode minder fra en intens tid med mange vidunderlige oplevelser. En oplagt dåbsgave eller til barnets første fødselsdag.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 299,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Det første år af et barns liv er ofte det mest intense og skrækindjagende som forældre. Barnet lærer uendeligt meget på dette ene år og det kan være svært for forældrene at følge med - især når man i processen er bange for at tabe barnet, give det den forkerte grød og gå rundt i en evig søvntåge. En Mit første år-billedramme er derfor som skabt til at holde fast i disse mindeværdige oplevelser, så de ikke går tabt i bleer og søvnunderskud. Rammen har plads til i alt 13 billeder, hvoraf 12 billeder i størrelsen 4 x 3 cm fastholder hver måned af barnets første år. Dertil er der plads til et helt særligt billede af f.eks. barnet lige efter fødslen i størrelsen 6 x 9 cm. Og sidst, men ikke mindst, er der i nederste højre hjørne plads til barnets hånd- eller fodaftryk i gips!
Denne Mit første år-billedramme passer perfekt på kommoden, skrivebordet eller reolen. Rammen er sølv og forbliver skinnende og fin. Man finder næppe en mere oplagt gaveide til kommende forældre, som dåbsgave eller til barnets første fødselsdag.

Detaljer

  • Beskrivelse: sølv billedramme, leveres med gipspulver
  • Mål (billeder): 1 billede à 6 x 9 cm, 12 billeder à 4 x 3 cm, 1 gipsaftryk à 9 x 13 cm
  • Bemærk: "Mit første år" står på engelsk ("My first year")

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2019-01-15T19:31:51+00:00