Har du brug for hjælp?

Musikinstrumenter til børn

PÅ LAGER

Et komplet band leveret i en opbevaringæske, det bliver ikke federe - og i denne kasse får du hele 10 instrumenter til de små størrelser. Rangler, trommer, triangel og tamburin er alle instrumenter, der giver mulighed for at lave masser af lyd, og som giver mange musikalske oplevelser til dig og børnene. En fantastisk gaveide til børn, der synes at det med musik er virkelig spændende.

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
295 kr
- +
Inkl. moms
  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Trækassen med hele 10 musikinstrumenter er den helt rigtige gaveide til alle børn fra tre år, som elsker alt, hvad der har med musik at gøre. Nu kan der virkelig blive spillet op til fest med trianglen, percussions, tamburinen og alle de andre fede instrumenter i kassen. Hvert af instrumenterne er designet til børn, så de er nemme at bruge og kan tåle at blive leget og spillet med. Bækkener, maracas og alle de andre instrumenter er designet i metal eller træ, lavet så de passer til små børnehænder og er holdbare nok til mange timers entusiastisk musik.

Nu kan de små byde ind med masser af rytme og glæde sig over at få lov at spille på tamburin eller bækkener. Her har du mulighed for at give en vidunderlig introduktion til den spændende verden af musik. Fødselsdagsgaven som børnene vil elske - flotte og fede musikinstrumenter til børn!

Detaljer

  • Beskrivelse: trææske med 10 instrumenter til børn tamburin bækkener maracas kastagnetter percussion triangel Materiale: træ, metal, plastik Mål: 37,8 × 28,7 × 7,6 cm Bemærk: anbefales ikke til børn under 3 år. Anbefalet alder 3-8 år
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
^2018-06-24T17:05:10+00:00