Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller drag & drop
  Quality of selected imagel

  Musemåtte med billede Gruppe

  129 kr
  Inkl moms
  DHL Express muligt
  - +

  Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

  Du vælger selv lige præcis det billede, du vil have på din musemåtte - så finder du ikke en mere personlig gave til kontoret og din yndlingskollega! Musemåtten kan skræddersyes lige efter dine ønsker, så du altid har noget rart at se på, når du arbejder.

  Ingen valgmuligheder er tilgængelige for dette produkt.

  129 kr

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Der er så mange af os, der sidder og arbejder hele dagen foran computeren - og her er det virkelig en fordel at have en ordentlig musemåtte, så arbejdet glider nemmere! Det bliver selvfølgelig kun endnu bedre, hvis musemåtten minder dig om noget rart. Med denne musemåtte, hvor du kan få dit eget billede på, giver du både en praktisk og meget personlig gave til din bedste ven, mor eller bror, der tilbringer det meste af sin arbejdstid foran skærmen

  For at gøre musemåtten til en meget personlig gave skal du bare vælge et lækkert billede, og det vil blive trykt på måtten. Du vælger helt selv, om det skal være det farvestrålende billede af papegøjen I så på ferien, et tosset billede af dig selv, eller et fra den store fødselsdagsfest. En af hverdagens små ting, der normalt er ret kedelige at se på, er lige blevet til en virkelig fed gave, der vil få din kollega eller dig selv til at smile hver dag! En lille gave, der vil blive set på og værdsat højt hver eneste dag!

  Detaljer

  • Varianter: vælg mellem rund og firkantet
  • Materiale: 90 % gummi, 10 % polyester
  • Mål: 19 x 27 x 0,5 cm
  2020-11-29T11:11:29+00:00