Har du brug for hjælp?

Musemåtte med billede

Fra: 129 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)
Du vælger selv lige præcis det billede, du vil have på din musemåtte - så finder du ikke en mere personlig gave til kontoret og din yndlingskollega! Musemåtten kan skræddersyes lige efter dine ønsker, så du altid har noget rart at se på, når du arbejder.

Other customers bought

Beskrivelse

Der er så mange af os, der sidder og arbejder hele dagen foran computeren - og her er det virkelig en fordel at have en ordentlig musemåtte, så arbejdet glider nemmere! Det bliver selvfølgelig kun endnu bedre, hvis musemåtten minder dig om noget rart. Med denne musemåtte, hvor du kan få dit eget billede på, giver du både en praktisk og meget personlig gave til din bedste ven, mor eller bror, der tilbringer det meste af sin arbejdstid foran skærmen

For at gøre musemåtten til en meget personlig gave skal du bare vælge et lækkert billede, og det vil blive trykt på måtten. Du vælger helt selv, om det skal være det farvestrålende billede af papegøjen I så på ferien, et tosset billede af dig selv, eller et fra den store fødselsdagsfest. En af hverdagens små ting, der normalt er ret kedelige at se på, er lige blevet til en virkelig fed gave, der vil få din kollega eller dig selv til at smile hver dag! En lille gave, der vil blive set på og værdsat højt hver eneste dag!

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem rund og firkantet
  • Materiale: 90 % gummi, 10 % polyester
  • Mål: 19 x 27 x 0,5 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-04-18T23:46:15+00:00