Har du brug for hjælp?

Museformet smørebræt med indgravering

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Du får nu selskab af en anden morgenmadselsker - eller i hvert en, der kan lide ost, ved morgenbordet. En lille mus selvfølgelig! Den er dog ikke levende, så frygt ej. Her har du nemlig et museformet smørebræt med indgravering, som vil gøre de fremtidige morgener sjovere, for hvem kan dog være morgentræt og gnaven, når morgenmaden bliver serveret på det fine, lille bræt af bambus formet som en mus? Det er en sød, personlig og anderledes gaveide.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Til søde mus og smørebrødselskere: Nu kan du få din morgenmad og andre måltider og snacks serveret på en helt ny måde. Denne gave giver dig et bræt af bambus, der er formet som en lille mus.
Brættet er 24 centimeter langt og har derfor plads til forskellig mad, så du kan næsten lave et lille tapasbræt med små forskellige retter til dig selv. Brættet, der er formet som en mus, vil se super fint og sødt ud på bordet, om det er til morgenmaden eller frokostens håndmadder. En måde du kan gøre gaven endnu mere skøn på, er ved at lade den indgravere med en personlig hilsen eller tekst. Du kan indgravere i alt tre linjer med op til 25 tegn på hver linje. Det giver dig mulighed for at skrive en kort hilsen eller måske navne og datoer, så gaven passer perfekt til modtageren.

Det museformede smørebræt med indgravering er en anderledes og personlig gaveide til bedsteforældrene eller som indflyttergave til både par og enkeltpersoner.

Detaljer

  • Materiale: bambus
  • Mål: 24 x 16 x 0,5 cm
  • Bemærk: benyt ikke specialtegn til indgravering
2020-12-06T01:49:28+00:00