Har du brug for hjælp?

Mr. P - kop med Something Lost

85 kr
Inkl moms
- +
Mr. P gør som altid god figur som motiv på diverse service og andre dekorative elementer til hjemmet. Denne gang dog en noget trist, men også absolut bedårende, figur. "Something Lost" står der på skiltet, som lille Mr. P holder, måske er det sit hjerte han hentyder til? Hvis du også har tabt dit hjerte til en, så giv vedkommende denne fine kop i gave, og lad Mr. P sige alt, hvad der behøves at blive sagt.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Har du en i dit liv, som er noget ganske særligt, som sætter stor pris på morgenernes kopper kaffe, så giv dem en kærlighedserklæring med denne søde og betuttede figur, som er afbilledet på koppen med et skilt, hvor der står "Something Lost".

Måske kender du allerede Mr. P fra de mange andre ting til hjemmet, som han findes på, ellers er du gået glip af et glædeligt bekendtskab. Mr. P er den søde lille figur, der med sit udtryksfulde ansigt står på koppen og giver den en ordentligt spandfuld personlighed.

Koppen er ikke udelukkende tiltænkt kaffe - en kop te smager også himmelsk fra koppen. Det er ikke så meget, hvad der er i koppen, der er det vigtige, det er mere følelsen, der opstår, når man drikker det af en kop, man har fået i gave af en, man holder af. Så giv en kop, der giver en god følelse - det er den bedste slags gave!

Detaljer

  • Materiale: keramik
  • Mål: 12 x 10,2 x 9,2 cm
2020-11-29T06:08:37+00:00