Har du brug for hjælp?

Motorcykel-pizzaskærer

155 kr
Inkl moms
- +
Det er uhøfligt at lege med maden, men med en motorcykel-pizzaskærer i hånden er det altså svært at lade være! *Vroom vroom* pizzaskæreren gasser op og kører uden besvær henover alle slags pizzaer på kryds og tværs, indtil der er pizzastykker til alle og den kan blive parkeret ved siden af pizzabakken. Et friskt og sjovt pust til køkkenet, og en fin og anderledes gaveide til alle, der godt kan lide at gøre maden til en leg - selvom man ikke må.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Vejene ligger åbne for denne motorcykel-pizzaskærer og de er brolagt med tomat, ost, pepperoni, ananas, oregano og skinkestrimler. Der findes ikke det terræn, som den sorte og smarte motorcykel ikke kan klare. Ud over at den er fantastisk nem at skære pizza med, så har den også et sejt og stilsikkert design. Den kører over pizzaen og skærer uden besvær igennem skorperne indtil der er et stykke til alle, der sultne sidder og beundrer værket.
Man behøver ikke være motorcyklist for at sætte pris på den sjove og anderledes pizzaskærer, men det skader bestemt ikke. Giv den i julegave til dem, der kan lide anderledes ting til køkkenet eller måske som gave til en, der lige har bestået køreprøven og fået motorcykelkørekort?

Detaljer

  • Beskrivelse: med en skarp klinge af rustfrit stål og ergonomisk plastik-håndtag
  • Mål: 23 x 11,5 x 6 cm
  • Bemærk: tåler ikke opvaskemaskine
2020-12-01T03:40:59+00:00