Har du brug for hjælp?

Morph Mug - kirsebærtræ

99 kr
inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Den smukke kop med det japanske kirsebærtræ er perfekt til at indføre lidt asiatiske æstetik i dit hjem. Det smukke sakuratræ står nøgent med sine mørke grene når koppen er tom, men så snart koppen fyldes med varm kaffe eller te, vil træet springe ud min sine notorisk kendte og smukke, lyserøde blomster. Porcelænet er nemlig malet med en speciel termisk blæk, der reagerer på varme. Så er det smukt asiatisk forår hver gang

Other customers bought

Beskrivelse

Det er de små ting, der gør den store forskel i hverdagen. Det spiller en rolle, hvilken kop man drikker sin morgenkaffe af, når man mandag morgen skal stå op og være frisk til en ny uge. Er det en kedelig ensfarvet en, eller er det en hyggelig, smuk eller speciel kop? I dette tilfælde er det en smuk, unik og orientalsk inspireret kop, som nærmest synes magisk. For når koppen bare står på hylden eller i skabet, ser du bare grenene, der er på den hvide baggrund, men lige så snart der kommer varm kaffe eller te i koppen, springer de smukke kirsebærblomster ud på grenene. Hvis det ikke kan få smilet frem på dine morgentrætte læber, så er der nok ikke meget, der kan.

Med Morph Mug er du sikret en god start på dagen. Den unikke kop er en god gaveide til enhver, som nyder at fylde sit hjem smukke og unikke ting, eller til en, der ønsker at have et stykke af Asien i sit hjem.

Detaljer

  • Beskrivelse: Morph Mug med kirsebærtræ
  • Materiale: Porcelæn
  • Kapacitet: 325 ml
  • Bemærk: tåler ikke opvaskemaskine
  • 2022-08-19T08:13:39+00:00