Har du brug for hjælp?

Moneybox "Traktor" med gravering

379 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En traktor, kærligt kaldet "Traktor" er ikke kun landmandens stolthed og glæde, er selv små drenge fascineret af de imponerende maskiner. Så utroligt præcise detaljer besparelserne i dette, høj kvalitet forsølvet sparebøsse nok gange til egen traktor, har en lille ventilator til at starte tidligt ... Stor gave idé, navn takket indgraveret med et personligt præg!

* Skal udfyldes

379 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Fans af traktorer er stødt på i næsten alle aldersgrupper, men især drenge i alderen 3 til 10 år er blæst væk, når de ser en traktor i aktion. perfekt for dem er den ædle penge kasse med høj kvalitet sølv, som, har, ligesom en legetøjsbil bevægelige dele. Både de roterende hjul og den bevægelige kniv bringe øjnene lille traktor fans til glans!

For at gøre det sensationelle gave til en meget personlig, er navnet på modtageren i traktorens klinge indgraveret. Nu er det Tractor Sparebøsse ikke kun en stor blikfang og en stor motivation til afdelinger, man kan med sin personlige højglans eksekutor spille vidunderligt. En opstart beskyttelse ikke alene sparer polering, og derved den fejlfri overflade mere robust og mindre udsat for ridser.

Traktoren som en sparegris passer som en gave til en fødselsdag, indskrivning eller når en person på en stor drøm sparer ud. Meget flot idé!

Detaljer

Moneybox ""Traktor"" med gravering

Bevægelige hjul og klinge
Forsølvede og plette-bevis
14,5 x 8 x 9 cm
Med navne indgraveret i bladet (ingen specialtegn)
2022-06-27T08:13:41+00:00