Har du brug for hjælp?

Moneybox fodbold med gravering

259 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Små til store drømme fodboldspillere: Pengene boksen "fodbold" er personligt indgraveret, kan du give til små og store fodboldfans dine egne ord! Den ædle, skinnende forsølvede tilbehør får vis stolthed af sted - rigtig god idé for alle, hvis hjerte er rund!

* Skal udfyldes

259 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Så ædel, kunne det også være en vigtig Cup: Den fuldt forsølvede fodbold sparebøsse er virkelig en perle i bogstavelig forstand! Men den geniale blikfang for alle med passion for fodbold i sig selv kan se end bare god mange flere; i sit indre, en lille skat vokser med tiden tilgang til de nye fodboldstøvler eller billetter til den internationale spil.

For at gøre den gave til lille og store fodboldfans perfekt, kan fodbold sparebøsse med 2 linjer gøres personlig. Så du har masser af mulighed for at ønske tillykke med fødselsdagen dreng eller lykønske en fodboldspiller til deres succes.

Den sparebøsse i fodbold form er en lys iøjnefaldende, ikke kun i dag, anti-anløbning af sølv sikrer, at det også skinner i år - uden polering! Præsentere en bevis på, at, er det fodbold pladsen (regningerne) og fra tid til anden i den runde. Prima gave idé!

Detaljer

Moneybox ""fodbold"" med gravering

Forsølvede og plette-bevis
Personlig med 2 linjer (ingen særlige tegn)
Ø 8,5 cm
2022-06-26T23:58:00+00:00