Har du brug for hjælp?

Moleskine-notesbog til opskrifter

169 kr
Inkl moms
- +
Er du passioneret, når du står i et køkken? Holder du af at udforske og ekspimentere med forskellige madvarer alt efter sæson, udbud og smag? Er du frisk på at gå din egen vej og måske endda finde på dine egne opskrifter? Så er denne gave lige noget for dig - her får du en notesbog til opskrifter fra mærket Moleskine, hvor der i notesbogen er plads til forskellige ting og temaer. For eksempel er der plads til, at du kan skrive dine egne, måske selvopfundne opskrifter ned.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Den absolut perfekte gaveide til alle, der holder af at stå i køkkenet, om det er for at bage lækre kager, lave sund aftensmad eller opfinde nye kreationer og sammensætninger måske inden for salat. Her er der plads til alle slags mad-typer. Gaven består af en notesbog fra det kendte mærke inden for notesbøger ved navn Moleskine.

Notesbogen er i A5-størrelse og indeholder forskellige registrer og kapitler til opskrift-skrivning og tabeller inden for mad. Der er eksempelvis en tabel med næringsværdier af forskellige typer mad og en omregningstabel amerikanske mål til europæiske mål. Den mest kreative del af bogen er der, hvor der er plads og mulighed for, at du selv kan skrive opskrifter op. Det kan være dine egne opskrifter, du selv har fundet på, eller måske en samling af dine faste, og mest bruge samt yndlingsopskrifter. Sød og praktisk gaveide til den, der holder af at være i køkkenet.

Detaljer

  • Beskrivelse: notesbog på engelsk til opskrifter med 6 temaafsnit til at udfylde, 6 afsnit til egne opskrifter, sæsonkalender, næringsindhold på forskellig mad, mål- og omregningstabeller, klistermærker til markering
  • Mål: A5
2020-12-05T02:02:20+00:00