Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

PI:P - moderne smykketræ

215 kr
Inkl moms
- +
Her har du den oplagte gaveide til kvinden i dit liv, som enten er et rodehoved eller som bare har mange smykker at holde styr på. Det funktionelle og moderne smykketræ er et smart element i indretningen, samtidig med at det på praktisk vis holder styr på smykkerne.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.
 • Leveringstid 2-5 hverdage*
 • Fri levering fra 499,- kr.
 • 30 dages returret**
 • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
 • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Uanset om det er forår, efterår, sommer eller vinter blomstrer dette moderne smykketræ altid fint og funklende. Smykketræet PI:P fra Koziol er en kreativ måde at opbevare sine ringe, halskæder og andre smykker på, når man ikke har dem på. Træets størrelse er 276 x 132 x 435 mm, og grenene er i forskellige længder. På grenene er der fine, små detaljer i form af små blomster og fugle.
Disse detaljer er dog ikke kun til pynt, men hjælper med at holde smykkerne på plads, så man altid ved præcist hvor man har dem. Som en lille ekstra opbevaringsting er der også en integreret skål, som kan bruges til at opbevare mindre smykker som f.eks små øreringe eller til opbevaring af nøgler, så de også har en fast plads, hvor man altid kan finde dem, når man skal bruge dem.
Denne flotte, dekorative og ikke mindst praktiske gaveide, er rigtig god til både fødselsdage, juleaften, valentinsdag eller bare som en anderledes og stilfuld værtindegave, næste gang din bedste veninde inviterer dig over.

Detaljer

  Anmeldelser

  Write a review

  Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

  2018-11-15T23:46:11+00:00