Har du brug for hjælp?

Modelbyggesæt med rumskibsflåde

299 kr
Inkl moms
- +
Endelig en gaveide, som både er til store og små legebørn, der elsker alt, hvad der har med teknik og rummet at gøre. Dettee flotte modelbyggesæt med rumskibsflåde har indbygget solfangere, dvs. flader, som oplades med solenergi, det indeholder en astronaut, en rover, en shuttle, et rumskib og en rumhund, som kommer i bevægelse gennem solarfunktionen. Der garanteres en masse timers leg og sjov med dette innovative rumflådesæt. Ideelt til børn fra 10 år og opefter!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Beskrivelse

Et mere sejt og ekstraordinært modelbyggesæt findes der simpelthen ikke. Denne rumskibsflåde har dele nok til at kunne bygge syv forskellige slags rumlegetøj. Herunder kan nævnes en rumstation, en astronaut, en robot, en rover, en shuttle og sidst men ikke mindst, et rumskib med en rumhund! Derudover er hele modelbyggesættet solardrevet og indeholder genopladelige mikrobatterier, som kan sætte gang i alt rumlegetøjet: Roveren starter med at køre, hunden løber osv. For at kunne bruge denne fantastiske ide til fulde, sæt da ganske enkelt solarpanelet eller mikrobatterierne ind i legetøjet. Når batterierne skal oplades, lægges de bare ud i solen eller du bruger alkali-batterierne (de er ikke inkluderet i sættet) og så kan legen starte!
Dette modelbyggesæt indeholder mange timers leg og koncentreret byggeri og er en super smart gaveide til drenge og piger i alderen 10 til 14 år. Et sæt, som der kan pusles med, så du helt glemmer tid og sted!

Detaljer

  • Beskrivelse: solardrevet byggesæt med op til 7 forskellige modeller inkl. solarpanel og genopladelige mikrobatterier, lærerige DIY-robotter
  • Materiale: kunststofdele til at sætte sammen
  • Bemærk: ingen klæbestof eller værktøj er nødvendigt, egnet til børn fra 10 år og opefter, ikke egnet til børn under 3 år pga. kvælningsfare og smådele!
2019-08-24T14:51:51+00:00